vissza

EuroTouch - Az értékesítést támogató felület

2019. FEB. 03

Megjelent az EuroProof legújabb fejlesztése, az EuroTouch!

Az EuroTouch egy olyan felülete az EuroProof vállalatirányítási rendszernek, amellyel könnyedén elérheti az értékesítési modul funkcióit és bérletkezelésre is alkalmas.

Fontos hangsúlyozni, hogy az EuroTouch nem önálló szoftver, hanem egy olyan fejlesztés, ami a vállalatirányítási rendszer részeként segíti egy vállalkozás hatékony működését.

Olyan kiskereskedelmi egységekben, vendéglátásban vagy konditeremben, ahol kizárólag eladás zajlik, egy kihelyezett modulként üzemel. Minden adat az EuroProof rendszeréből jön, mint például a cikkek, a partnerek, a készlet, de lehetőség van a vevők kiemelésére, egyedi kategóriával való ellátására és az adatbázisban nem rögzített vásárlók kiszolgálására is.

Ahogy azt a neve is jelzi, érintőképernyős eszközre optimalizáltuk, ezáltal mobil, gyors és könnyen kezelhető. Az azonosítás PIN kód segítségével történik, ezután azonnal elérhető minden funkció az EuroProofból ismert csempés elrendezésben. A felhasználói jogosultságok megegyeznek az EP-ben rögzítettekkel, az ET kezelőit is ott tudjuk beállítani.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az EuroTouch, az új értékesítést támogató fejlesztésünk, vegye fel velünk a kapcsolatot! Egy ingyenes demo keretén belül szakértő kollégánk részletesen bemutatja a rendszert és minden kérdésére válaszol!