Hírek

12. MÁJ.
2021

KARBANTARTÁS!

Értesítjük Önöket, hogy az Europroof mobilitás modulban a mai napon (2021. május 12, szerda) 15 és 16 óra között karbantartást végzünk, ezért a rendszerben ezen időszak alatt szolgáltatás kimaradás lesz tapasztalható! Megértésüket köszönjük!
22. MÁR.
2021

Europroof Premium

Új néven, és új arculattal folytatjuk a közös munkát leendő és meglévő Ügyfeleinkkel!
10. MÁR.
2021

NAV 3.0: A számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

Elkészült az Europroof új verziója, amiben bevezetésre került a Nemzeti Adó-és Vámhivatal által kötelezően előírt online számlaadatszolgáltatás (NAV 3.0).
14. JAN.
2021

KARBANTARTÁS!

Értesítjük Önöket, hogy az demo szerveren karbantartást végzünk ma, így a demo letöltése/használata emiatt időszakosan (1-2 óra időtartamra) a mai napon akadozhat/nem működik! Megértésüket köszönjük!
04. JAN.
2021

NAV 3.0: A számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

2021. január 4. napjától minden számláról kötelező adatszolgáltatás nyújtása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére a NAV 3.0 néven jegyzett online számlaadat-szolgáltatás keretrendszerén belül.
12. AUG.
2020

KARBANTARTÁS!

Értesítjük az Europroof felhasználóit, hogy az adatparki szerveren karbantartást végeznek munkatársaink, ezért, az ott üzemeltetett környezetet használó ügyfeleink ma este (2020.08.12.) 20:00 és 00:00 között nem fogják elérni az Europroof vállalatirányítási rendszerüket, valamint ebben az időszakban a DEMO verzió sem elérhető! Megértésüket köszönjük!
21. JÚL.
2020

Újabb alapkamat csökkentésről döntött a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Nem várt módon, újra csökkentették a jegybanki alapkamatot.
24. JÚN.
2020

Fontos döntést hozott a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa: csökkent az alapkamat!

Nem várt döntést hozott a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa: 0,75 százalékos mostantól a jegybanki alapkamat.
21. JÚN.
2020

2020 július 1. lép hatályba a NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítéséről szóló jogszabály.

2020. július 1-jétől az eddigi 100 000 forint, vagy azt meghaladó mértékű áfát tartalmazó számlák helyett MINDEN olyan számla adatjelentési kötelezetté válik a NAV felé, amelyet belföldi adóalany (vállalkozások, egyéni vállalkozók vagy adószámos magánszemélyek) részére állítanak ki.
26. MÁR.
2020

VÁLTOZÁS!!!

Nem válik kötelezővé 2020. április 1-jén a 2.0-ás verzió használata! A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a koronavírus járvány által előidézett rendkívüli helyzetre való tekintettel nem teszi kötelezővé az átállást a NAV 2.0-ás rendszerre.
12. MÁR.
2020

Védekezés a vírusok ellen!

Távmunka során számos új számítógép kerül be az addig védett céges hálózatba. Az új gépek sokszor veszélyeket is rejtenek a cégünk számára fontos adatokra nézve. Fontos  az informatikai vírusok, kártékony szoftverek elleni tudatos védekezés , a megfelelő körültekintés, de legfőképp a prevenció.
02. FEB.
2020

NAV online adatszolgáltatás 2.0

A NAV 2020. április 1-től kötelezővé teszi az adatszolgáltatáshoz a 2.0 interfész használatát. Ettől az adott naptól kezdve nem lehet majd a korábbi verzióval adatokat beküldeni a NAV felé.
30. ÁPR.
2019

NAV online adatszolgáltatás 1.1

2019. május 2-tól változik az NAV adatszolgáltatás elvárt formátuma, melyhez kapcsolódóan elkészítettük a szükséges változtatásokat az Europroof vállalatirányítási rendszerben. A jogszabályi megfelelés folytonosságának biztosítása érdekében, kérjük telepítsék az Europroof vállalatirányítási rendszer indításakor megjelenő frissítést!
03. FEB.
2019

EuroTouch - Az értékesítést támogató felület

Megjelent az Europroof legújabb fejlesztése, az EuroTouch! Az Europroof vállalatirányítási rendszer részeként egy olyan felületet kínál a felhasználóknak, amellyel könnyedén elérhetik az értékesítési modul funkcióit, valamint bérletkezelésre is alkalmas.
05. NOV.
2018

Vonalkódgyűjtő alkalmazás – Europroof Barcode Scanner

Újdonság a rendszerben a vonalkódgyűjtő eszközzel támogatott valós idejű adatgyűjtés, mely adatai az Europroof rendszerben bármely típusú bizonylat készítésekor felhasználhatók. Az alkalmazás továbbá használható még termékek készlet ellenőrzéséhez.
27. JÚN.
2018

ONLINE SZÁMLA FUNKCIÓ

Július elsején indul az Online Számla adatszolgáltatás.Az adatszolgáltatás mindenkit érint, a részvétel kötelező. Vállalatirányítási rendszerünket úgy fejlesztettük, hogy a felhasználóknak az adatbeküldéssel extra teendőjük ne legyen, pár beállítás elvégzése után a rendszer automatikusan eleget tesz a jogszabályi kötelezettségnek.Ha többet szeretne megtudni erről, és az ezzel kapcsolatos változásokról, keressen minket bizalommal vagy kérje ingyenes bemutatónkat.
25. ÁPR.
2018

Új verzió

Elérhető az Europroof legfrissebb 295-ös verziója. Az Europroof telepítő mappájában található alkalmazással tudja frissíteni vállalatirányítási rendszerét! Az új verzióban talált változásokról elkészültek oktatóvideóink is.
10. JAN.
2018

Megújultunk!

Azért, hogy mégkönnyebb legyen a használat, egy teljesen új felhasználói felülettel láttuk el ERP rendszerünket! Új menüszalag, új asztal, új design! Ha kérdése van használatáról, keresse oktatóvideóinkat!
01. JAN.
2018

Segítünk a használatban!

Elkészültek oktatóvideóink! Innentől kezdve a felhasználok hozzáférnek az oktatóvideóinkhoz, ahol pontosan bemutatjuk, hogy mik az újdonságok és, hogy mit hogyan kell használni. A kézikönyv leírása mellett, ezek a demók fognak segíteni a használatban.
19. OKT.
2017

Módosult a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című felhívás

Ismét megnyitották a GINOP 3.2.2.-es a "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" című felhívást. A kiírást módosították is, erről bővebben itt olvashatnak.
13. OKT.
2017

Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című felhívás

A GINOP 3.2.2. pályázat beadhatóságát 2017. október 16. (hétfő) 12 órától szüneteltetik, amig a felülvizsgálat tart!A felhívásról bővebben itt olvashatnak!
15. SZEPT.
2017

Új verzió, sok újdonság

Elérhető az Europroof legújabb verzió, amiben sok-sok újdonság van. Átalakult pl.: a karbantartás menü, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat. Új bizonylattípus jelent meg, valamint átneveztünk egy bizonylattípust, hogy ezzel is könnyítsük a szoftver használatát.
15. SZEPT.
2017

GINOP-1.2.1-15 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (A PÁLYÁZAT LEZÁRULT!)

Lezárult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című (GINOP 1.2.1-15 kódszámú) felhívás, melynek keretében ERP rendszer bevezetésére is lehetett pályázni.Részletek
25. MÁJ.
2017

Már csak néhány helyünk van, legyen az egyik az Ön vállalkozásáé!

Még elérhető a 24 millió Forint pályázati támogatás informatikai fejlesztésekre, hardverre és szoftverre egyaránt. Ezek segítségével oly mértékben racionalizálható cége működése, hogy azáltal a tapasztalatok szerint 30% profitnövekedés is elérhető.A 15 éves PC Trade Systems Kft. a GINOP 3.2.2. konstrukcióhoz illeszkedve olyan élen járó informatikai megoldásokat kínál, melyek az Ön vállalkozására testre szabva, az Ön által felismert, vagy fel nem ismert konkrét problémákra konkrét megoldásokat kínálnak.A pályázatot a PC Trade Systems Kft. díjmentesen elkészíti az Ön vállalkozása számára.Részletek
15. ÁPR.
2017

7+1 TIPP, HOGY JÓL VÁLLASSZUK KI ÜGYVITELI RENDSZERÜNKET

Összeszedtük Önnek, hogy mire kell figyelnie, ha vállalatirányítási rendszert akar választani. Ezekről a tippekről weboldalunk blog részében olvashat, itt.2017 március 8-tól pedig pályázati segítséggel is tudunk ügyviteli rendszert bevezetni, érdemes a pályázati támogatást is igénybe venni, és így csökkenteni költségeinket. A pályázat részletieről itt olvashat.
02. ÁPR.
2017

Új design

Új logó és új design. Az új fejlesztések mellett az új logó is helyett kapott az EUROPROOF vállalatirányítási rendszerben. Ez a letisztult és kifinomult grafika utal a PLAVEOO team-re, akiknek a fejlesztéseket is köszönhetjük. Az EUROPROOF rendszerét eddig is a feltűnő színek és a felhasználóbarát felület jellemezte, ami most mégjobban hangsúlyt kapott. A logóban is látható szürke, zöld és narancssárga színek mellett megjelent a kék szín is, ami pl.: jelzi, a kötelezően kitöltendő mezőket a rendszerben. Az új logóban meg nagyobb hangsúlyt kaptak az ERP betűk, ezzel is utalva a vállalatirányítási rendszerre (ERP: Enterprise Resource Planning - Vállalatirányítási és információs rendszer)
23. MÁR.
2017

Érdemes kihasználni a március 8-tól a keret elfogyásáig tartó pályázati lehetőséget!

Múltból rögtön a jövőbe - Informatikai fejlesztések uniós forrásból!Térségünkben a céges informatikai rendszerek 80%-a elavult. Az Öné ezek közé tartozik? Tud róla, hogy a jövő technológiái már az Ön vállalkozása számára is könnyedén elérhetőek? Pályázzon a GINOP-3.2.2. 24 millió forintos támogatására a PC Trade Systems Kft. segítségével!További részletekért keresse: www.pctrade.hu/ginop
15. MÁR.
2017

Siessen, nehogy lemaradjon!

Most akár 24 millió Forint pályázati támogatás érhető el informatikai fejlesztésekre, hardverre és szoftverre egyaránt, mely pályázatot a PC Trade Systems Kft. díjmentesen elkészíti az Ön vállalkozása számára.A 15 éves PC Trade Systems Kft. a GINOP 3.2.2. konstrukcióhoz illeszkedve olyan élen járó informatikai megoldásokat kínál, melyeket ha ismerne, nem tudna többé nélkülük dolgozni.
12. MÁR.
2017

Vissza nem térítendő állami támogatás és kötelező hitel

Sokak nem tudják, hogy a pályázathoz KÖTELEZŐ hitelt-felvenni, tehát a vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön egyidejű igénybevétele kötelező, ami úgy néz ki, hogy a pályázható összköltség 50-55% a kötelező hitel, 35-40% a vissza nem térítendő támogatás és 10% önrész. A kötelező hitel 1%-ot számol fel kamatként, és a kölcsön futamideje maximum 8 év.Amit szintén fontos kiemelni, hogy a pályázat utófinanszírózású azaz a pályázó cég utólag kapja a meg a 35-40%-ot (azaz az állami támogatást). A támogatást igénylőnek legalább a projekt összköltségének az igényelt vissza nem térítendő támogatási összeggel, illetve a kölcsön összegével csökkentett részét kitevő önerővel kell rendelkeznie.
08. MÁR.
2017

Vállalatirányírási rendszer pályázatból? IGEN!

Modernizálja vállalkozását, hogy az ügyvezetés gondtalan legyen. A kiírt pályázat: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása (GINOP 3.2.2.) A pályázat lehetőséget nyújt, a kis és középvállalkozások hatékonyságának és jövedelemtermelő képességének, infokommunikációs megoldásokkal történő erősítésének támogatására. A vállalatirányítási rendszer segítségével a cég adminisztrációra szánt ideje jelentősen lecsökken, hatékonysága nő. A pályázat kiemelt célja a vállalkozások versenyképességének javítása, valamint a digitális gazdaság előmozdítása. A hazai kkv-k jelenleg korlátozottan használják a korszerű vállalati folyamatmenedzsmentet és e-kereskedelmet támogató informatikai alkalmazásokat, a felhőalapú, online elérhető üzleti szolgáltatásokat, amelyek a versenyképesség és jövedelemtermelés fontos elemei.Felhívás
15. FEB.
2017

Elkészült a projectmanager modul!

Elkészült a legújabb fejlesztés az EUROPROOF-ban!Az Europroof ERP rendszer lehetőséget kínál projektek kezelésére, melyek segítségével összefoghatók a hosszabb időtáv alatt (a cél megvalósítása érdekében) eltelt cselekmények, valamint kiértékelhetők az eredmények. Összetartozó feladatok egybeszervezése, munkafolyamatok és a projektek által.A modul segítségével végig kísérhetünk egy-egy adott feladatot, projektet. Azoknak ajánljuk ezt a modult, akik nem feltétlen gyártási folyamatokban gondolkoznak, hanem inkább projektekben, feladatokban határoznak meg egy adott munkafolyamatot.
02. OKT.
2016

Elektronikus iktatási rendszer

Új funkcióval bővült az EUROPROOF vállalatirányítási rendszer! Innentől kezdve nem okoz senkinek se problémát az iratok közötti keresgélés, vagy nem kell aggódni amiatt, hogy eltűnik egy-egy fontos dokumentum. Az elektronikus iktatási rendszer képes eltárolni minden elektronikus iratot/dokumentumot, ezen felül pedig minden információt, adatot és okiratot manuálisan rögzíteni lehet az adott projekthez, a megfelelő helyre, így kommunikációs problémákkal sem találkozhat a későbbiekben, hisz mindent megtalál egy helyen, legyen az egy egyszerű feljegyzés amit egy partnerrel való megbeszélés után írt meg, vagy egy szerződés.
12. SZEPT.
2016

Társadalmi egyeztetésen a GINOP-3.2.2 páyázati kiírás

Elindult a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása”című felhívás tervezetének, továbbá két szakmai mellékletének társadalmi egyeztetése.A pályázati felhívás letölthető innen: Pályázati felhívás
24. JÚN.
2016

Modern Vállalkozások Programja

Minősített szállítóként csatlakoztunk a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP-3.2.1 Modern Vállalkozások Programjához, mellyel elsősorban a vidéki kis- és középvállalkozások számára kívánunk segítséget nyújtani teljes körű informatikai megoldásainkkal.