Hírek

12. AUG.
2020

KARBANTARTÁS!

Értesítjük az Europroof felhasználóit, hogy az adatparki szerveren karbantartást végeznek munkatársaink, ezért, az ott üzemeltetett környezetet használó ügyfeleink ma este (2020.08.12.) 20:00 és 00:00 között nem fogják elérni az Europroof vállalatirányítási rendszerüket, valamint ebben az időszakban a DEMO verzió sem elérhető! Megértésüket köszönjük!
21. JÚL.
2020

Újabb alapkamat csökkentésről döntött a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Nem várt módon, újra csökkentették a jegybanki alapkamatot.
24. JÚN.
2020

Fontos döntést hozott a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa: csökkent az alapkamat!

Nem várt döntést hozott a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa: 0,75 százalékos mostantól a jegybanki alapkamat.
21. JÚN.
2020

2020 július 1. lép hatályba a NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítéséről szóló jogszabály.

2020. július 1-jétől az eddigi 100 000 forint, vagy azt meghaladó mértékű áfát tartalmazó számlák helyett MINDEN olyan számla adatjelentési kötelezetté válik a NAV felé, amelyet belföldi adóalany (vállalkozások, egyéni vállalkozók vagy adószámos magánszemélyek) részére állítanak ki.
26. MÁR.
2020

VÁLTOZÁS!!!

Nem válik kötelezővé 2020. április 1-jén a 2.0-ás verzió használata! A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a koronavírus járvány által előidézett rendkívüli helyzetre való tekintettel nem teszi kötelezővé az átállást a NAV 2.0-ás rendszerre.
12. MÁR.
2020

Védekezés a vírusok ellen!

Távmunka során számos új számítógép kerül be az addig védett céges hálózatba. Az új gépek sokszor veszélyeket is rejtenek a cégünk számára fontos adatokra nézve. Fontos  az informatikai vírusok, kártékony szoftverek elleni tudatos védekezés , a megfelelő körültekintés, de legfőképp a prevenció.
02. FEB.
2020

NAV online adatszolgáltatás 2.0

A NAV 2020. április 1-től kötelezővé teszi az adatszolgáltatáshoz a 2.0 interfész használatát. Ettől az adott naptól kezdve nem lehet majd a korábbi verzióval adatokat beküldeni a NAV felé.
30. ÁPR.
2019

NAV online adatszolgáltatás 1.1

2019. május 2-tól változik az NAV adatszolgáltatás elvárt formátuma, melyhez kapcsolódóan elkészítettük a szükséges változtatásokat az Europroof vállalatirányítási rendszerben. A jogszabályi megfelelés folytonosságának biztosítása érdekében, kérjük telepítsék az Europroof vállalatirányítási rendszer indításakor megjelenő frissítést!
03. FEB.
2019

EuroTouch - Az értékesítést támogató felület

Megjelent az Europroof legújabb fejlesztése, az EuroTouch! Az Europroof vállalatirányítási rendszer részeként egy olyan felületet kínál a felhasználóknak, amellyel könnyedén elérhetik az értékesítési modul funkcióit, valamint bérletkezelésre is alkalmas.
05. NOV.
2018

Vonalkódgyűjtő alkalmazás – Europroof Barcode Scanner

Újdonság a rendszerben a vonalkódgyűjtő eszközzel támogatott valós idejű adatgyűjtés, mely adatai az Europroof rendszerben bármely típusú bizonylat készítésekor felhasználhatók. Az alkalmazás továbbá használható még termékek készlet ellenőrzéséhez.
27. JÚN.
2018

ONLINE SZÁMLA FUNKCIÓ

Július elsején indul az Online Számla adatszolgáltatás.Az adatszolgáltatás mindenkit érint, a részvétel kötelező. Vállalatirányítási rendszerünket úgy fejlesztettük, hogy a felhasználóknak az adatbeküldéssel extra teendőjük ne legyen, pár beállítás elvégzése után a rendszer automatikusan eleget tesz a jogszabályi kötelezettségnek.Ha többet szeretne megtudni erről, és az ezzel kapcsolatos változásokról, keressen minket bizalommal vagy kérje ingyenes bemutatónkat.
25. ÁPR.
2018

Új verzió

Elérhető az Europroof legfrissebb 295-ös verziója. Az Europroof telepítő mappájában található alkalmazással tudja frissíteni vállalatirányítási rendszerét! Az új verzióban talált változásokról elkészültek oktatóvideóink is.
10. JAN.
2018

Megújultunk!

Azért, hogy mégkönnyebb legyen a használat, egy teljesen új felhasználói felülettel láttuk el ERP rendszerünket! Új menüszalag, új asztal, új design! Ha kérdése van használatáról, keresse oktatóvideóinkat!
01. JAN.
2018

Segítünk a használatban!

Elkészültek oktatóvideóink! Innentől kezdve a felhasználok hozzáférnek az oktatóvideóinkhoz, ahol pontosan bemutatjuk, hogy mik az újdonságok és, hogy mit hogyan kell használni. A kézikönyv leírása mellett, ezek a demók fognak segíteni a használatban.
19. OKT.
2017

Módosult a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című felhívás

Ismét megnyitották a GINOP 3.2.2.-es a "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" című felhívást. A kiírást módosították is, erről bővebben itt olvashatnak.
13. OKT.
2017

Ideiglenesen szüneteltetésre kerül a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című felhívás

A GINOP 3.2.2. pályázat beadhatóságát 2017. október 16. (hétfő) 12 órától szüneteltetik, amig a felülvizsgálat tart!A felhívásról bővebben itt olvashatnak!
15. SZEPT.
2017

Új verzió, sok újdonság

Elérhető az Europroof legújabb verzió, amiben sok-sok újdonság van. Átalakult pl.: a karbantartás menü, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat. Új bizonylattípus jelent meg, valamint átneveztünk egy bizonylattípust, hogy ezzel is könnyítsük a szoftver használatát.
15. SZEPT.
2017

GINOP-1.2.1-15 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (A PÁLYÁZAT LEZÁRULT!)

Lezárult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című (GINOP 1.2.1-15 kódszámú) felhívás, melynek keretében ERP rendszer bevezetésére is lehetett pályázni.Részletek
25. MÁJ.
2017

Már csak néhány helyünk van, legyen az egyik az Ön vállalkozásáé!

Még elérhető a 24 millió Forint pályázati támogatás informatikai fejlesztésekre, hardverre és szoftverre egyaránt. Ezek segítségével oly mértékben racionalizálható cége működése, hogy azáltal a tapasztalatok szerint 30% profitnövekedés is elérhető.A 15 éves PC Trade Systems Kft. a GINOP 3.2.2. konstrukcióhoz illeszkedve olyan élen járó informatikai megoldásokat kínál, melyek az Ön vállalkozására testre szabva, az Ön által felismert, vagy fel nem ismert konkrét problémákra konkrét megoldásokat kínálnak.A pályázatot a PC Trade Systems Kft. díjmentesen elkészíti az Ön vállalkozása számára.Részletek
15. ÁPR.
2017

7+1 TIPP, HOGY JÓL VÁLLASSZUK KI ÜGYVITELI RENDSZERÜNKET

Összeszedtük Önnek, hogy mire kell figyelnie, ha vállalatirányítási rendszert akar választani. Ezekről a tippekről weboldalunk blog részében olvashat, itt.2017 március 8-tól pedig pályázati segítséggel is tudunk ügyviteli rendszert bevezetni, érdemes a pályázati támogatást is igénybe venni, és így csökkenteni költségeinket. A pályázat részletieről itt olvashat.